Si ta rregulloni ID “fingerprint” në iOS

0
171

Mënyra e hapjes së iPhonëve dhe iPadëve nëpërmjet leximit të gishtit është rritur shumë që nga publikimi i tij në vitin 2013 në iPhone 5s.

Kjo mënyrë tani është pothuajse në të gjithë iPhonët dhe iPadët e rinj.
Por nganjëherë kjo mënyrë ngec dhe nuk mund ta detektojë gishtin e pronarit.

Por ka një mënyrë për ta rregulluar atë, në vetëm tre hapa:
Hapi i parë: Hapni Settings app


Hapi i dytë: Hapni Touch ID & Passcode
Hapi i tret: Pastaj vendosni gishtin tuaj në “Home button”, deri sa ta pranojë sistemi, shikoni foton.