Si të përktheni menjëherë duke përdorur kamerën e smartfonit

0
1096

Ky aplikacion i Google ju lejon që të përktheni menjëherë vetëm duke i fotografuar shkrimet me kamerën e smartfonit, transmeton koha.

Quest Digital kishte prezantuar aplikacionin Word Lens, i cili ishte falas për t’u provuar, por pastaj kushtonte 5 dollarë për gjuhë.
Ndërsa më vonë Google ka blerë Word Lens, të cilën e ka bërë pjesë të aplikacionit Google Translane në iPhone, Android dhe Google Glass, dhe është falas për t’u përdorur.

Si mund ta përdorni?

Së pari hapni aplikacionin “Google Translate” dhe zgjidhni gjuhën që dëshironi ta përktheni dhe në cilën gjuhë doni, pastaj klikoni ikonën për kamerë që shfaqet në të majtë dhe vetëm drejtoni atë nga teksti që dëshironi ta përktheni, dhe ai e përkthen atë menjëherë, po sa ta klikoni.

20161021133337751 20161021133348790 20161021133355837646