Si të rimbushni bateritë me kripë (Video)

Përshëndetni të gjithë, ky është një mënyrë shumë e mirë dhe efektive për të rimbushur të gjitha bateritë e përdorura që keni lënë në shtëpi, me disa produkte të thjeshta si kripë dhe ujë, ju mund ta rimbushni plotësisht dhe ta përdorni përsëri baterinë, nëse kjo ju ka ndihmuar./Kumti.com

https://www.youtube.com/watch?v=wBvWkn8BpEM

Artikulli paraprakSi ta paketoni valixhen në menyrën e duhur (Video)
Artikulli vijuesSi të shumëzoni me gishta (trika matematikor) (Video)