Si të shumëzoni me gishta (trika matematikor) (Video)

Shumëzimi me gishta. Duke shumëzuar 6, 7, 8, 9 dhe 10 duke përdorur gishtat.  /Kumti.com

Artikulli paraprakSi të rimbushni bateritë me kripë (Video)
Artikulli vijuesSi të shumëzoni me kokën tuaj shpejt dhe lehtë (Video)