SIRI – AKTIVISTËT: TË PAKTËN 35 TË VDEKUR

0
155

Të paktën 35 persona kanë mbetur të vdekur nga aktet e dhunës të ndodhura dje në Siri, ndër të cilët një zyrtar i lartë i Ushtrisë së Lirë Siriane (ELS), ku përfshihen dezertorët që kundërshtojnë regjimin aktual në vend, njoftuan Komitetet Lokale të Koordinimit të Opozitës, sipas të cilëve 16 viktima janë vetëm në provincën Homs dhe nëntë në atë të Daraa.

Opozita shtonte se bombardimet e regjimit qeveritar vazhduan gjatë ditës së somte edhe në lagjet e Kusurit, Homsit dhe Daraas. /trt/kohaislame