Siria – Po demaskohet bota e ashtuquajtur e qytetëruar

0
520

Faktori nderkombetar, me ne krye OKB-ne dhe superfuqite kane humbur nje element te rendesishem te forces dhe ndikimit te tyre, qe eshte morali. Skena te tilla ne Siri dhe gjetke para syve dhe vesheve te botes te ashtuquajtur te qyteteruar, qe pretendon me zell se mbron te drejtat e njeriut, kane demaskuar keto pretendime famekeqe dhe hipokrizine e te ashtuquajturave “te drejtat e njeriut”.
Ne te vertete, ajo qe po ndodh, eshte nje miratim ne heshtje i krimeve barbare, per te shuar me çdo kusht deshiren e palekundur te nje populli per te qene i lire dhe qe nuk pranon te jete pjese e hipokrizise. Siria eshte vetem fillimi i cjerrjes se maskave.

Genc Plumbi