Skandal: Maqedonia nuk lejon ndihma nga Kosova për Tetovë

0
234
Kontigjenti i ndihmave të mbledhur nuk është lejuar që të kalojnë drejt Maqedonisë nga Gjilani për të ndihmuar banorët në Tetovë, transmeton Indeksonline.
 
Autoritet maqedonase nuk kanë pranuar ndihmat të kalojnë pa doganë dhe atë biles mallrat duhet të presin në doganë katër ditë.
 
Në rast fatkeqësie kur nuk lejohen ndihmat kjo nuk është asgjë tjetër përpos veprim pa ndjenja njeriu.