Skandal: Shkollat i mësojnë fëmijët si të sëmuren (Foto)

0
162

Një tjetër skandal ka ndodhur me mësimet nga lënda e gjuhës dhe letërsisë shqipe për nivelet e ulëta. Një prej teksteve “Shkumësi magjik” i mëson fëmijët se si ata të sëmuren në mënyrë që të mos shkojnë në shkollë.

Madje i motivon ata që ta provojnë të paktën njëherë këtë metodë. Shkruesit e këtij teksti u sugjerojnë fëmijëve që të marrin shkumësin ta hedhin në një gotë me ujë, ta tretin dhe ta pinë. Lexoni më poshtë tekstin e plotë.