Skandaloze, prifti do të luajë në film erotik

0
213

E pabesueshme! Prifti do të luajë film erotik, shpërblimi 15.000 euro Reagime të ashpra ka ngjallur një prift në Greqi, pasi deklaroi në një kanal televiziv se do të luaj në një film erotik dhe se për këtë dot ë shpërblehet me 150.000 euro.

Bëhet fjalë për një prift nga Patra, i cili deklaroi para një ekipi televiziv se do të jetë protagonisti i një filmi erotik.
Madje, prifti shprehet lumtur për këtë ofertë, pasi shuma e 150.000 eurove është goxha joshëse…

Ndërkohë, pa hezituar aspak dhe i përfshirë nga entuziazmi, prifti dha dhe disa detaje të skenarit të masonit të tij të “shenjtë”! Ai deklaroi se për pjesëmarrjen e tij në këtë film do të shpërblehet me shumë e 150.000 eurove dhe se partneret e tij do të jenë dy bukuroshe, emrat e të cilave janë Elizambeth dhe Emanuela.

I pyetur për titullin filmit, aji u përgjigj: “Titulli, po si jo ja ky është titulli; “Ferri i kishës”…! Për të nxjerë këto para në duhen 10-vjet punë, e mos më shumë”.

Lajmi për pjesëmarrjen e priftit në film erotik, shumë shpejtë fluturojë në media, e sidomos në ato elektronike.
Madje reagimet e besimtarëve ishin të menjëhershme dhe të ashpra, pasi për ta vendimi priftit përbën ofendim ndaj kishës ortodokse.
Siç dhe ishte normale, citon alb-observer.com, despoti i Patrës Krystostomos, i njoftuar për “bëmën” e priftit, i ka kërkuar atij urgjentisht shpjegime dhe u shpreh se do të marr masa të menjëhershme analoge me veprimet e tij!/alb-observer.com/kohaislame