Sulm i përgjakshëm në Damask

0
195

Aktivistët sirianë thanë se gjatë bastisjes së kryer nga forcat qeveritare në një pjesë të Damaskut janë vrarë 35 njerëz dhe se një pjesë e konsiderueshme e tyre është torturuar paraprakisht.

Oranizata vëzhguese e të drejtave të njeriut në Siri tha se forcat e regjimit hynë në qarkun jug-perëndimor, Xhadet Artuz, dhe “arrestuan 100 të rinj që ishin sjellë në shkollë për t’u torturuar”, raporton rel.
Banorët thanë se para largimit nga qyteti forcat qeveritare lanë prapa një numër të madh trupash të pajetë në rrugët dhe shtëpitë e qytetit. /kohaislame