Takim emocional mes nënës dhe djalit pas 31 viteve të kaluara në burgun sirian

0
370

Pas 31 vitesh të kaluara në burgun sirian, një takim emocional mes djalit dhe nënës!

Për fat të keq, shumë ka që nuk janë kthyer nga burgu famëkeq sirian!

Ngjashëm është edhe në Egjipt dhe vende tjera arabe! Sa e sa mysliman kanë përfunduar “shkollën” e Jusufit a.s?!

Ndërsa arabët janë “mësues” të shkëlqyer në ato “shkolla” të maltretimit dhe torturave!!!