TË PREMTEN, DITË PUSHIMI

0
180

Për të gjitha institucionet shkollore, dita e premte, do të jetë ditë pushimi.

Ky vendim i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, është bërë i ditur sot nga Zyra për komunikim publik e MASHT-it.

Sipas njoftimit, kjo bëhet për nder të festës së Kurban Bajramit.kohaislame