Te xhamia musliman te mexha shejtan.

0
719

A e dini cila është zemra e luhatshme? Zemra e luhatshme është ajo zemër që t’bëj unë musliman – vjen dreqi për një masdarke t’bën dreq, t’bëj unë evlia – vjen Marksi t’bën Marks me 5 orë mësim, t’marr unë dhe t’bëj gati si Sahabët – vjen Darvini t’bën Darvin me 1 orë mësim. Pra kjo zemër i pranon të gjitha pulhurat e botës, ne me këtë zemër kemi jetuar 50 vite (Në komunizem) “Te xhamia musliman te mexha shejtan.”-

Hoxhë Jakup Asipi r.a

Shprëndaje
Artikulli paraprakMOS U DORËZO!!
Artikulli vijuesTËRMET I RI NË SHKUP