Thirrje prekëse për Hashim Thaçin nga një fëmijë i dëshmorit

0
733

“E ftoj Hashim Thaqin që t’vij dhe t’bëj homazhe edhe pranë varrit të nënës sime e cila u vra në pranin e 13 fëmijve të saj nga kriminelët serbë gjat luftës në Kosovë.
Isha vetëm 12 vjeqarë kur u rrëzua nëna përtok dhe kërkonte ujë. 🙁
Ënde e kam të freskët,me duket sikur ka ndodhur dje.
Përvjetori i vrasjes së nënës është me 2 gusht.
Eja president të pres..!”

Postimi i Ismet Balaj