Toka arabe po gjelbërohet, a po afrohet Kijameti?

NASA zbulon diçka interesante ne tokat arabe. Sipas NASA-s në të ardhmen vendët arabe nuk do jenë kështu siç i njohim ne sot, por se do jenë saktësisht e kunderta e asaj që jane sot, në vend të shkretëtirës do te rritet vegjetacioni, falë ujrave nëntokësore që janë grumbulluar me kalimin e kohës.

Ndërsa Profeti Muhammed a.s. para më shumë se 1400 vite profetizoj këtë realitet që po ndodh dhe që tashmë edhe NASA ka konfirmuar!

Në një hadith thuhet: “Nuk do të vijë fundi perderisa në vendin e arabëve të bëhet tokë me kopshte dhe lumenj” {Sahih Muslim num.157}

Dhe meqe ky hadith është një nga shenjat apo paralajmërimet e ditës se Kjametit, atëherë mund te themi qartazi se fundi po afrohet!

Artikulli paraprakStudentja belge eksperimentoj si muslimane, sjellja e shoqërisë së saj është shokuese
Artikulli vijuesGurët në veshka, ja edhe disa trika të rëndësishëm