Transporti i kafshëve në menyrë inteligjente

Teknologjia nuk ka fund dhe ajo është vënë në shërbim të njerëzve, por dhe bagëtive. MakJanë të ashtuquajturat makinat mega që përdoren nga Britania e Madhe, Italia, Spanja, Gjermania, Franca etj. Shihni videon!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=nf4KC-LCEYw

Artikulli paraprakNga 1 janari s’ka më vetura të vjetra
Artikulli vijues29 gjëra që i bëjmë gabimisht çdo ditë