Tregim – Ataturku që vrau muezinin e Sabahut!

Pas ramjes së hilafetit Osman, Ataturku armiku i Islamit, pos ca zullumeve që ia bëri fesë ai urdhëroi që edhe ezani të thirret turqisht.
Madje shum e urente ezanin, sa që një natë ai duke qenë i dehur ne një kazino ku afër saj ishte një Xhami.
Ai kur e dëgjoi ezanin tha: çka është ky zë i urejtur i pa durueshëm? i thanë muezini e thirr ezanin e sabahut.
Ai dha urdhër që së shpejti, muezini të vritet dhe Xhamia të rrënohet.
Ai dhe patronët e tij kan menduar se më Turqit kur nuk dotë i kthehen Islamit.
Por kur një popull meriton Allahu ia dhuron një udhëheqës që ai të thirr ezanin e Sabahut dhe t’i u prin në Namaz.
O Zot, ndihmoe Erdoganin dhe udhëzoj gjith liderët Musliman.

(info islame)

Artikulli paraprakEnde flisni kundër Turqisë? – Turqia zë vendin e parë sa u takon investimeve në Kosovë
Artikulli vijuesMilaim Zeka: Adriatik Kelmendi i “Rubikonit”, vjel tendera miliona euro