Turqia ndihmon banorët e Gazës të blejnë rroba për Bajram

Familjeve në nevojë në Gazë u janë ndarë kuponë me vlerë prej 250 shekel që ‘i harxhojnë për rroba në Bajram. Kjo është pjesë e projektit humanitar të Turqisë.

Një zyrtar i Ministrisë së punëve sociale, Jusuf Ibrahim tha se mjetet janë ndarë në bazë të fëmijëve në çdo familje. Rreth 87.000 fëmijë janë përfshirë në këtë projekt duke iu falënderuar qeverisë turke

Ministria për punë sociale në bashkëpunim me Ministrinë për rini dhe sport ka hapur projektin që do të zgjas deri në Kurban Bajram.

(Islampress)

Artikulli paraprakGjakova, komuna me performancën më të mirë për shfrytëzimin e granteve
Artikulli vijuesPREJ KUR ËSHTË BËRË KURBAN BAJRAMI PROBLEM PËR NJË FAMILJE!!