Udhëtimi i jetës i Sidrid Bejlerit

Artisti i mirënjohur shkodran, Sidrid Bejleri është nisur të realizoj një ndër obligimet e fesë Islame, kryerjen e Haxhit.

Këtë udhëtim ai, në një postim në facebook, e ka quajtur “udhëtimi i jetës”.

“Udhëtimi i jetës… Një ndjesi e papërshkrueshme me fjalë… Zoti ju ruajtë dhe ju begatoftë gjithmonë me Madhështinë e Tij!”, ka shkruar Bejleri.
untitled_1473330780

Artikulli paraprakBIK uron besimtarët për Festën e Kurban Bajramit
Artikulli vijuesSpanja hap universitetin e parë islamik