Varri i Mbretit!

0
203

Ky në foto është varri i Mbretit Abdullah. Kjo foto është bërë gjatë ceremonisë së varrimit, ku shihet që është sipas metodologjisë së Kuranit dhe Sunnetit, thuhet sipas një portali arab.