Vazhdon ndërtimi i xhamisë në fshatin Buqe komuna e Dragashit

0
262

Para disa muaj imami i xhamisë Shaip Berisha njoftoj së xhamia e vjeter e fshatit buqe do të rrënohet për arsyje së nuk i plotëson kushtet për xhematin e fshatit . Imami së bashku më xhematin morren iniciative për ta ndërtuar një xhami të re për këte arsyje imami bëri edhe thirrje në rrjetet sociale dhe ne media të ndryshme që të ndihmohët ky projekt . Imami në profilin e tijë në facebook shpesh hëre njofton se si po vazhdojn punimet në xhaminë e re , në ju sjellim edhe disa foto të bëra nga vetë imami Shaip Berisha .

Dëshironi edhe ju që të kontriboni në ndërtimin e kësaj xhamië ?   atëhere kontakto 00377 44 400 874 Imam Shaip Berisha – dhe 00377 44 171 377 Xhemil Berisha komision për xhaminë.

radio-pendimi.com