Vërshimet dhe Tërmetet në trevat Shqiptare (Shkurt 2015) – Hoxhë Bekir Halimi (VIDEO)

0
210

Hoxha i nderuar Bekir Halimi është prononcuar edhe për vërshimet dhe tërmetet që kan goditur trevat shqiptare ditëve të fundit për më shum shikoni në video: