(VIDEO) Drejtori i BDI-së në kazino

0
451

Vazhdojnë skandalet e disa prej funksionarëve të BDI-së, në adresë të kësaj partie politike. Siç njofton portali, Gostivari24, Drejtori i N.P “Parqet dhe gjelbërimi”, Rakip Doçi, kuadër i BDI-së, është filmuar duke luajtur bixhoz në kazino.

Shtrohet pyetja: A posedon Rakip Doçi aq shumë pasuri të veten për të harxhuar nëpër kazino?