(Video) Këshilla dhe udhëzime që kanë të bëjnë me zgjedhjet nga hoxhë Enis Rama

0
177

Koha për të votuar po afrohet, andaj te secili nga ne shfaqet pikëpyetja se çfarë të bëjmë dhe për kë të votojmë. Rreth kësaj ka folur hoxha ynë i nderuar Enis Rama. /kohaislame