VIDEO – Kujdes o të rinjë me gjykimin për imanin e tjetrit – Fjalim i fuqishëm nga Hoxhë Bekir Halimi

Në një video të postuar nga produkcioni AUDIONUR hoxha nga Shkupi Bekir Halimi flet për nxitimin e të rinjëve që bëjnë në fe, ai shtjellon edhe disa shembuj brenda në fjalim, por gjithsesi kajmaku i fjalimit është këshilla gjigande që u bëhet këtyre të rinjëve në lidhje me gjykimin që ata ua bëjnë myslimanëve, fjalimin mund ta dëgjoni tek videoja më poshtë:

Artikulli paraprakIraku i kërkon Turqisë tërheqjen e trupave
Artikulli vijuesPolitikani italian: T’i mbyllim në xhami dhe t’i mbysim të gjithë muslimanët