VIDEO – Kur Ebu Bekrit i ra shkopi nga Deveja (ngjarje edukative)

Sonte për ju paraqesim një ngjarje e vogël por që ka mesazh të madh e që historia Islame e ka të regjistruar si ngjarje madhështore dhe edukative, kur Halifja (i pari i Muslimanëve) Ebu bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të) në një moment i bjen shkopi nga deveja, ngjarjen e tregon hoxha Rafet Zaimi, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

 

Artikulli paraprakTeherani kërcënon, Riadi do ta paguajë
Artikulli vijuesGjermani: 196 mijë fëmijë të refugjatëve janë përfshirë në sistemin arsimorë