VIDEO – Mjeku i thotë: Mirë je! por pacienti thotë: JO!

0
623

Me siguri keni dëgjuar plot raste kur pacienti ankohet por Mjeku nuk mund ti gjen diagnozë dhe pastaj alternativa e vetme mbetet “me fry te Hoxha” pikrisht kjo situatë tregon se sa e rëndësishme është kjo Fe Islame, ta dëgjojmë se çka ka për të thënë Hoxha i nderuar Bekir Halimi për këtë çështje: