VIDEO – Për ata komplexasha ndaj Fesë islame

0
167

Pyetja e radhës e parashtruar hoxhës Jusuf Hajrullahu është në lidhje me disa myslimanë të kompleksuar të cilit kan komplex inferioriteti, dhe thënë troç turprohen me tregu që janë musliman, videon mund ta dëgjoni më poshtë: