VIDEO – Ta kuptojmë Kuranin dhe të veprojmë sipas Kuranit (jo veç me lexu Kuranin)

0
239

Hoxha Bedri Lika në këtë video sekuencë jep një mesazh xhematit ku bën thirje që jo veç të lexohet Kurani (që padyshim është gjë e mirë) por edhe të kuptohet atë që lexojmë Kuranin, për ta dëgjuar këtë fjalim me titull: Ta kuptojmë Kuranin dhe të veprojmë sipas Kuranit (jo veç me lexu Kuranin), klikoni më poshtë: