VIDEO – Torta e Pavarsisë

Shkojm me një retro video ku hoxha Bekir Halimi flet në lidhje me “Tortën e Pavarsisë” tortë kjo e famshme gjat festimit të 100 vjetorit të pavarsisë së Shqipërisë e cila u mbajt në Tiranë, hoxha në video flet edhe për faktin se Serbët dhe Grekët ishin ata që i përqeshnin shqiptarët me këtë tortë e jo Arabët dhe Turqit, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakFoto-lajm: Varfëria rrëqethëse, gruaja mbledh domatet e protestës së PD
Artikulli vijuesSelfi-ja e pilotit Turk bashkë me avionat Arab bëhet hit në internet (FOTO)