VIDEO: Ushtarët e Esadit duke u dorëzuar

0
146

Kryengritësit sirian kanë postuar një video të re ku shihet dorëzimi i një grupi të ushtarëve lojal të Beshar Esedit gjatë luftimeve në qytetin Marat El Numan, e cila tani është gati tërësisht nën kontrollin e kryengritësve. Qyteti Marat El Numan gjendet në një pozitë strategjike në mes të Damaskut dhe Halepit. Ushtaria çlirimtare e Sirisë njofoti se brenda 7 muajve të fundit i kanë rrëzuar 61 helikopter dhe avion luftarak.