VIDEO – Veshmbathja e fëmijëve me figura

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetjës së radhës e cila ka të bëj me veshmbathjen e fëmijëve me figura u përgjigjen tre hoxhallarët e njohur shqiptarë Bekir Halimi, Ahmed Kalaja dhe Enes Goga, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakA e keni ditur që nafta përmendet në Kuran?
Artikulli vijuesDUGOLLIN DO TA MBROJ AVOKATI I GRUEVSKIT