Video/Reagimi i Erdoganit kur truproja e njofton për grushtin e shtetit

0
13140

Ka qenë një nga truprojat ai që ka njoftuar presidentin turk Erdogan për grushtin e shtetit. Në këtë video, duket momenti, kur truproja ndërpret Erdoganin dhe e njofton për atë që ndodhi në Turqi. Pasi ka dëgjuar, Erdogan, ngrihet dhe lë takimin ku ndodhej.