Vizio PC, një sistem kompjuterik “All in One”

0
140

Vizio ka konfirmuar se është bërë gati me sistemin e saj kompjuterik “All in One”, të cilin e kishte paralajmëruar në fillim të vitit, ndërsa tani ka thënë se do të dal në shitje.

Më saktë, Vizio është detyruar ta bëjë këtë njoftim sepse lajmi për sistemin e saj kompjuterik tashmë ka rrjedhur në internet, dhe është fotografuar në depon, përkatësisht inventarin e Walmart.

Fotografitë e publikuara në internet, shfaqin sistemin kompjueterik të Vizio’s me ekran me 27 inç, si dhe TL notebook me 14 inç, ndërsa çmimi i këtij sistemi është 1100 dollarë.

“Ne jemi të kënaqur të lansojmë Vizio PC, mirëpo më shumë detaje do të japim në ndërkohë” thuhet në deklaratën e Vizio’s. /Telegrafi / kohaislame /