Vrasësi i policëve Erik Freind, shfaqet për herë të parë pas 2 muajve

0
161

Eric Frein, është i akuzuar se ka qëlluar për vdekje një policë rrugore dhe ka plagosur një tjetër, jashtë stacionit verilindor të Pensilvanisë. Ai sot për herë të parë u shfaqe në publikë, pas 2 muajve dhe vërehej ndryshim në pamjen e tij nga pamja e mëhershme, duke shkuar në Gjykatë në Pensilvani.

Burimi: ABC news