Vrasja e karikaturistave françez vs Fëmiu i mbytur Sirian në bregdet – STATUS

Mé kujtohet kur ndodhi vrasja në Paris e karikaturisteve fashist francez, gazetarët dhe politikanët qé u shitën për një pilaf të jahudive dilnin dhe bënin gjeste shejtanësh në mbështetje të të vrarëve në Paris.

Por kur sot shohim fotografinë e një fëmije Sirian që është mbytur në detin Evropian, atëherë nuk ka asnjë shkronjē në mbështetje të tyre.

Nëse doni me ditë pse sepse shefat e këtyre janë ata që i mbytën këta fëmijë.

– Noli Zhita

Artikulli paraprakTë nderuar mësimdhënës! Të nderuar prindër!
Artikulli vijuesMediat dhe Beba e mbytur në bregdet!