Vrisni gjithë dynjanë…

0
264

Enklid Pelari, në një status të tij shkruan: “Vrisni gjithë dynjanë po të doni dhe mos kini frikë se askush nuk ju quan terrorrist po nuk shfaqet bindje islame.”