Vritet në Siri, Ekrem Hasani nga Klina

0
208
Ekrem Hasani nga Klina, i cili pati shkuar në Siri për t’iu bashkuar luftës kundër Bashar al Asadit është vrarë të mërkurën në Siri.
 
Po ashtu mësohet se Hasani është varrosur në Siri.
 
Atij i është hapur e pame edhe në Klinë nga të afërmit e tjerë.
 
Ekrem Hasani, është vëllai i Ebu Hasan, të cilët kanë shkuar në Siri familjarisht, duke marrë me vete edhe gratë dhe fëmijët.