Shkencëtari mysliman zbuloi shkaktarët e sëmundjes Ice Bucket (ALS)

0
222
Sot kur bota me mediet e saj kryesore po raporton për miliona ice bucket challenge, asnjë nga ato media nuk foli për HEROIN E VËRTET MUSLIMAN i cili e mbylli veten në laborator për më shumë se 30 vjet për të gjetur shkaktarët e sëmundjes ice bucket (ALS).
Dr. Siddiku përskaj studimeve në mjekësi, ai po ashtu është diplomuar në Kolegjin Islamik të Punxhabit në Pakistan!
Pas 15 vjet të studimeve të larta dhe 31 vjet duke provuar, ai më në fund e zbuloi shkaktarin e ALS, dhe sikur ta nominoja dikënd që të jetë shembull në atë se si ta balancojmë diturinë e jetës me dituri islame dhe ti shërbesh njerëzimit, unë do e kisha nominuar Dr.Siddikin si një shembull, dhe do tju nominojë të gjithë juve me këtë sfidë të vërtet duke ndjekur shembullin e tij, e nëse media nuk do ti jep hapësirë atij, le ta shpërndajmë që krejt bota ta njeh atë. 
Allahu të shpërbleftë ty Dr. Siddik për atë që na bërë krenar! 
 
(Burimi :Encyclopedia Britannica)