WhatsApp tani në dispozicion edhe në kompjuter

0
211

Shërbimi shumë i popullarizuar për mesazhe, WhatsApp, është bërë i gatshëm për t’u përdorur edhe në kompjuter.

 

Kompania nën pronësinë e Facebook ka kumtuar lajmin nëpërmjet një njoftimi në blogun e saj zyrtar.

“Platforma jonë në Web është vetëm një shtesë e ngjashme me atë në celularin tuaj: WhatsApp në Web shfaqë bisedat dhe mesazhet nga celulari juaj – që do të thotë se të gjitha mesazhet do të jenë edhe në Web edhe në celularë”, thuhet në njoftim.

 

Përdoruesit e celularëve (përveç iPhone-ve) të cilët kanë dëshirë të lidhen me WhatsApp duke përdorur shfletuesin duhet të shkojnë në https://web.whatsapp.com.