Xhalili: Sekreti i fitores së umetit islam, mbështetja në idetë dhe mendimet islamike

0
136

Çelësi dhe sekreti i fitores së umetit islam në boshtin e rezistencës është mbështetja në mendimet dhe pikëpamjet islamike, kështu deklaroi sot Xhalili drejtor i këshillit suprem të sigurisë kombëtare të RII gjatë një takimi me dijetarë dhe intelektualë të frontit islamik Amal të Libanit. Duke folur mbi sukseset dhe arritjet e umetit islam dhe fitoren në boshtin e rezistencës Xhalili deklaroi se kjo fitore është rezultat i mbështetjes në mendimet dhe pikëpamjes islame, por myslimanët duhet të jenë të vetëdijshëm pasi armiku duke i rikuperuar disfatat e tij në botën islame, aktualisht po ndjek politikat e krijimit të përçarjeve mes myslimanëve. Kapacitet e shumta të civilizimit islam janë garantuese të suksesit të umetit mysliman në të gjitha sektorët