Zaev: Nuk mund të ketë para për përmendore, ndërsa të mos ketë për rrugë

0
233

Pehcevë, 25 gusht- Autobusët e fundit për Itali nga Pehceva ikën javën e kaluar . ky ishte në mesin e informacioneve të para që e dëgjoi në tregun e qytetit, lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili dje deri në orën e mbrëmjes ishte në Berovë, Pehcevë dhe Dellcevë, së bashku me anëtarin e Bordit ekzekutiv, Blagoj Bocvarski, si dhe nga drejtuesit komunal të partisë.

Në Pehcevë, në ditë tregu, njerëz pak, pjeshkat shiten 20 den kilogrami, në tezga te prodhimet tjera qëndron shënimi “gjithçka kah 50 den”, ndërsa prapa tyre shikohen fytyra të lodhura, transmeton zhurnal.mk

Beteja fitohet, por duhet bashkërisht, ftoi Zaevi, i cili nga Pehceva iku për në fshatin Ralovci në Dellcevë. Ai është fshati më i largët nga Dellceva, 18 km larg prej tij dhe deri aty arrihet vetëm përmes një rruge. Ka mundësi edhe për rrugë tjetër, i cili pas 8 km do të arrihej deri në Berovë, por rruga nuk ekziston.

“Nuk mund të ketë para për përmendore, ndërsa të mos ketë për ura, ambulata, për rrugë, këtë gjë do ta ndryshojmë”, theksoi Zaev, transmeton zhurnal.mk