Zëri i Blerimit është zëri i Ramushit!

0
212

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës duket se e ka ndarë mendjen që të jetë lojtar aktiv në dialogun politik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, vlerësojnë njohës të çështjeve politike.

Sipas tyre, deklaratat kundërthënëse nga përfaqësuesit e kësaj partie rreth kësaj çështje nuk duhet të merren serioze, pasi një gjë e tillë, këta përfaqësues po e bëjnë si përpjekje për t’u arsyetuar para qytetarëve dhe votueseve të AAK-së, raporton Tribuna Shqiptare.

Analisti Behxhet Shala thotë se zëri i Blerim Shalës në fakt është zëri i Ramush Haradinajt. Sipas tij, Blerim Shala nuk flet pa pëlqimin e Ramushit, as për pjesëmarrjen në bisedime e as për koalicion.kohaislame