Zhbogar: Çështja e veriut duhet të zgjidhet përbrenda Kosovës

0
264

Përfaqësuesi special i BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, tha sot në Prizren, se vrasja e fundit e të riut në veri të Mitrovicës, ka qenë tronditëse edhe për bashkësinë ndërkombëtare,mirëpo ai kërkoi nga qytetarët të tregojnë gjakftohtësi në raste të tilla.
Kurse sa i përket çështjes së veriut ai tha se ajo duhet të zgjidhet përbrenda Kosovës midis pushtetit vendor dhe qytetarëve që jetojnë atje./BS/kohaislame