Zv drejtori i burgut të Idrizovës mobilizon të burgosurit për ndihmë në Hasanbeg

Zv drejtori i burgut të Idrizovës Sadush Arifi ka mobilizuar të burgosurit për ndihmë në Hasanbeg, ata kan ndihmuar rreth pastrimit të lagjes me vullnet të mirë dhe dëshirë.

Artikulli paraprakShoqata NUN sot edhe në Straçincë
Artikulli vijuesTensionet në kufirin me Malin e Zi, policia thotë se nuk pati incidente, banorët paralajmërojnë radikalizim të veprimeve