Zvicra pranon për herë të parë refugjatë sirianë

0
206

Qeveria zvicrane në kuadër të programit të Bashkimi Evropian për rivendosjen për herë të parë ka hapur dyert për 30 refugjatë që ndodhen në Greqi, raporton AA.

Zyrtari i Sekretariatit të Autoritetit Shtetëror të Migracionit, Giery Cavelty, duke folur për agjencinë zvicerane të lajmeve SDA tha se qeveria ka pranuar 30 sirianë të cilët ndodhen në Greqi dhe të cilët shumica e tyre kanë ardhur nga rajonet ku prej një kohe të gjatë vazhdojnë konfliktet.