10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj

0
356
Dimri po ndihet edhe më shumë dhe ne kemi nevojë për të pasur një shtëpi sa më të ngrohtë në këtë sezon. 
 
Për ti dhënë shtëpisë suaj një imazh sa më të ngrohtë e komod ju këshillojmë të mos tju mungojnë aksesorë të tillë si: jastëkë dhe pupa prej pellushi ose lëkure, tapeta lëkure të ngrohta, qirinj aromatikë për ta bërë edhe më romantike dhe të këndshme mbrëmjen tuaj. 
 
Gjithashtu në shtëpine tuaj nuk duhet të  mungojnë termuset ku mund të ruani çaj  të ngrohtë si edhe filxhanë të mëdhenj ku mund të shijoni një kakao të nxehtë. 
 
Të paevitueshme janë gjithashtu edhe çorapet e pupat e ngrohta prej leshi, si edhe peshqirët e robdishanët prej pambuku natyral. 
 
Nëse i pëlqeni lulet, atëherë merrni masat që dimri mos ti prishë ato. Blini vazo të përshtatshme për ti vendosur lulet në ambjentet tuaja të brendshme.

10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj10 aksesorë dimërorë për shtëpinë tuaj