Prishtinë: Organizata fundamentaliste të krishtera vazhdojnë pa pengesë shpërndarjen e librave fetarë

0
237

Organizata të krishtere shpërndajnë lirshëm libra fetarë në Prishtinë dhe askush nuk i pengon, kurse para disa ditësh, disa besimtarë Islam përpos që u ndaluan, njëri prej tyre edhe u arrestua për shkak se shpëndante falas Kur’anin.