2. Unë Eja në Islam, Ajo Eja në Dynja!

0
471

Unë Eja në Islam, Ajo Eja në Dynja!

U bën 2 muaj që i dhash fund jetës së shfrenuar i dhash fund, diskotekave, alkoolit, drogës, femrave, vjedhjes..!
Tash më nuk kisha asgjë, Nuk kisha para, Nuk kisha punë, Nuk kisha ardhmëri..gjëja e vetme që më mbeti ishte e dashura ime..! Tash ende më shum e doja sepse nuk kisha asgjë. Nga ana tjetër qetsohesha me Namaz dhe me Dituri, dita ditës më shtohej bindja se shpëtimi im qëndron në Adhurimin e Allahut Një..!
Edhe pse ajo refuzoj propozimin tim për fejesë ne ende vazhdonim të takoheshim..! Unë e ftoja atë në bukuritë e Islamit, e ajo mua në bukuritë e dynjasë…

(Vazhdon) www.kohaislame.com