3 shkaqet pse xhindi e godet njeriun

Ndonjëherë xhindi e dashuron njeriun e goditur dhe e godet atë për t’u kënaqur me të. Kjo goditje është më e lehta dhe më e buta në mesin e të tjerave.

Nganjëherë njeriu mund t’i ketë shqetësuar duke përmjerrë mbi ta, duke hedhur ujë të nxehtë mbi ta, duke mbytur dikë prej tyre, ose duke u bërë shqetësime të tjera. Kjo është goditja më e rëndë. Shpesh në këtë lloj xhindët e vrasin të goditurin.

Nganjëherë xhindët e bëjnë këtë në formë të shqetësimit të thjeshtë të njeriut, siç bëjnë disa njerëz injorantë (kriminelët) me udhëtarët.

Shejhul Islam Ibën Tejmije, All-llahu e mëshiroftë
Burimi: Mexhmu’ul Fetaua 13\80.

Artikulli paraprak8 gjërat që duhet të largohesh kur bëhesh musliman
Artikulli vijuesKadinj dhe hoxhallarë në Shkodër në një kartolinë të kohës së Austro-Hungarisë. (FOTO)